Skip to content

Schrijf je in voor het laatste neuro-nieuws.

Inschrijven

Leer in 1 dag hoe je nooit meer een offerte verliest

Offertes schrijven – de meest onderschatte verkoopskill van 2024

Je schrijft offertes. Vaak win je die, soms ook niet. Kan gebeuren, toch? ‘You win some, you lose some’. Nou nee. Offertes maken is een serieuze skill en als je die niet tot in de puntjes beheerst, doe je anno 2024 niet meer mee om de prijzen.

 

Sales gaat om het matchen van de echte klantambities met jouw oplossing. En om het triggeren van de besluitvorming, in positieve zin dan. De basis daarvan is het schrijven van een winnende offerte. Met de bekende tips over korte zinnen en actief taalgebruik kom je er niet. Er is meer nodig om offertes te blijven winnen. Ken jij het geheim achter de verkoopskill van 2024?

 

Het draait allemaal om breinkennis. Je moet weten hoe jouw brein werkt als je een offerte schrijft. En hoe dat van jouw klant werkt als die jouw offerte leest. Gewapend met die kennis kun je een winnende offerte maken. Je hoeft geen fulltime tekstschrijver te worden en ook geen enorm schrijftalent te hebben. Je moet gewoon weten wat de essentiële neurotips & tricks zijn. En die leer je in de training Winnende Offertes Schrijven.

Wat levert de offertetraining jou op?

 1. Inzicht: je stuurt een eigen offerte in. Je krijgt persoonlijke feedback en voert meteen wijzigingen door.
 2. Inspiratie: je leert de neuropsychologie achter een winnende offerte. En je krijgt concrete voorbeeldzinnen en alinea’s. Dat verhoogt jouw schrijfplezier en -snelheid.
 3. Impact: succesvolle offertes die de concurrent het nakijken geven. De offerte speelt slim in op het onbewuste beslisproces van de klant.
Offerte training

Dit kun je verwachten

 • Je investeert 1 dag van jouw tijd (09:30 en 16:00 uur) op een goed bereikbare locatie in Utrecht.
 • Je krijgt alle aandacht. Er doen maximaal 8 mensen mee.
 • Na de training stuur je nog een keer een eigen offerte. Daarop krijg je uitgebreide feedback van Saskia zelf (auteur van het boek ‘Slimmer Offertes Maken’).
 • Je krijgt het gesigneerde boek mee naar huis.
 • Dit alles is eenmalig 895 ex btw. Hoeveel offertes moet jij extra winnen om die investering terug te verdienen?

 

Kies jouw trainingsdatum en schrijf je in: 

 • maandag 8 juli 2024
 • dinsdag 17 september 2024
 • dinsdag 15 oktober 2024

 

Twijfel je nog of het iets voor jou is? Neem dan ook contact op om te overleggen.

Offerte template