Skip to content

Schrijf je in voor het laatste neuro-nieuws.

Inschrijven

Digitaliseer offertes met de best passende software

De voordelen van offertesoftware

Word is … Tsja. Word. Een prima tekstverwerkingsprogramma, maar voor een 100% onderscheidende offerte is meer nodig. Hoe zou het zijn als je met een paar klikken een professioneel vormgegeven offerte samenstelt? En dat je ook nog precies weet wanneer je die offerte kunt opvolgen – je krijgt namelijk een melding als de klant de offerte bekeken heeft? Met offertesoftware win je meer offertes in minder tijd. Je begrijpt: wij zijn fan.

Selecteer de juiste offertesoftware voor jullie bedrijf

Met offertesoftware verstuur je offertes vanuit een webbrowser. Denk digitaal, SaaS, applicatie. Er is een behoorlijk aanbod in de (inter)nationale markt en de functionaliteiten verschillen per aanbieder. Wij helpen jullie graag bij het tijdrovende selectieproces van de best passende oplossing. Jullie geven technische en functionele wensen en eisen aan, wij maken een long- en shortlist van de opties, plannen demo’s en zetten de voors- en tegens per optie op een rij. Kiezen doen jullie zelf; wij hebben geen belang bij of in een bepaalde partij.

Klaar voor next level offertes?

Dan kunnen jullie niet meer zonder offertesoftware. Laat je adviseren zodat je geen onnodig geld weggooit aan een dure tool die niemand gebruikt.

Saskia Kerkof zittend op bank met gekruiste armen

Onze tarieven

Premium

v.a. €2.500

Inventarisatie wensen/eisen, short- en longlist, demo’s plannen en bijwonen, eindadvies, hulp bij implementatie offerteteksten in tool, afstemming leverancier
Professional

€1.500

Inventarisatie wensen/eisen, short- en longlist, demo’s plannen, eindadvies
Basis

€ 750

Inventarisatie wensen/eisen, short- en longlist