Maak kennis met ons team

Saskia Kerkhof

Saskia Kerkhof

eigenaar / trainer

Overtuigen lukt alleen als je echt luistert. Vanuit die visie richtte Saskia Winnende Offertes Schrijven op om het resultaat van dat luisterwerk te vertalen naar papier.

Overtuigen is ook de rode draad in haar andere bedrijven Client Matters (interne- en klantcommunicatie) en Succes met je Sollicitatie (arbeidsmarktcommunicatie).   

Daniëlle Beens

Daniëlle Beens

trainer

Zet Daniëlle voor een groep en je weet zeker dat de training een succes wordt. Haar expertise van overtuigend communiceren combineert ze met ijzersterke didactische vaardigheden. Ze werkt niet voor niets ook als docent. 

Simone Dolk

Simone Dolk

specialist aanbestedingen

Aanbestedingen zijn een aparte tak van sport. Simone is specialist op dit gebied en kent de emvi- en bvp- sprelregels. Ze is als geen ander in staat 'vakidioten' uit de inhoud te krijgen en na te laten denken over de meerwaarde voor de klant.  

martine de kock

martine de kock

tekstschrijver

aanvullen 

Jaap van den Berg

Jaap van den Berg

trainer / specialist branding

Een Winnende Offerte beantwoordt de vraag ‘Waarom zou ik juist met jullie in zee gaan?’ Daarvoor moet je Jaap hebben. Hij heeft zijn strepen verdiend als branding specialist en trainer. 

Klanten betrekken Jaap ook in de stap vóór het schrijven van hun offertes. Hij helpt je scherp te krijgen wat jullie unieke punten zijn. En traint je vervolgens om dit over de bühne te brengen in de offerte zodat geen klant nog om jullie verhaal heen kan.

Martine Tolkamp

Martine Tolkamp

tekstschrijver / specialist online

Hoe schrijf je een offertetekst zo, dat de klant alleen nog maar met jou in zee wil? En hoe zorg je er eigenlijk voor dat de klant überhaupt een offerte bij je aanvraagt? Martine is specialist in wervend schrijven. Ze werkte jarenlang bij toonaangevende online bureaus. Vraag haar behalve voor een winnende offertetekst dus ook voor online content die leidt tot meer offerte-aanvragen. 

Tamara Hoevers

Tamara Hoevers

tekstschrijver / specialist juridische teksten

Een winnende offerte trekt de klant over de streep met jou in zee te gaan. Tamara is een kei in wervend schrijven, en daarnaast onze specialist 'tot achter de komma'. Ze zet juridische voorwaarden en ingewikkelde content om in een verhaal dat zowel wervend als waterdicht is. Ze herschreef met succes polisvoorwaarden en juridische documenten voor grote landelijke spelers.

martine de kock

martine de kock

tekstschrijver

aanvullen 

ONZE BELOFTE: HET GAAT OVER JOU.

Onze visie op en winnende offerte laat zich in een woord samenvatten: maatwerk. Dat zie je dus ook terug in onze aanpak. Het gaat echt over jou. De aanpak die we voorstellen past bij jou. De tips die we geven voor jouw offerte, ook. Algemene voorbeelden staan tenslotte genoeg online. Bovendien maak je daarmee geen winnende offerte.

Belofte 1: persoonlijk

Een offerte is persoonlijk. Hij moet passen bij de uitstraling van jullie organisatie of jou als ondernemer. Daarom (en omdat we het gewoon prettig samenwerken vinden) is het contact tussen jou en ons ook persoonlijk. We bellen voor een intake of komen langs als je dat prettig vindt. Alleen dan kunnen we jou tips geven of een offerte template ontwikkelen dat echt past bij jou.

Belofte 2: verfrissend & professioneel

We beloven je een onderscheidende offerte als je onze hulp inschakelt. Reken erop dat klanten je offerte gaan omschrijven als ‘verfrissend’, ‘pakkend’ en ‘leuk om te lezen’. Dat betekent echter niet dat we de Jip-en-Janneke toets uit het oog verliezen. Het moet tenslotte ook professioneel blijven. Gelukkig gaan die twee uitstekend samen.

Belofte 3: waar voor je geld

Je investeert als je onze expertise inschakelt. Wij beloven je dat het de investering meer dan waard is. Sterker nog: deelnemers aan onze training zeggen regelmatig dat ze het achteraf ‘een koopje’ vonden. Je krijgt waar voor je geld. Dat heeft dan weer te maken met die persoonlijke maatwerkaanpak die we hanteren.

Belofte 4: gegevens zijn veilig

Een offerte naar ons mailen, voelt misschien wat ongemakkelijk. Want: wie zijn die mensen, wat doen ze met je offerte, gaan ze niet met gegevens en tarieven aan de haal? We beloven je dat die gegevens veilig zijn. Zodra onze samenwerking is afgerond, verwijderen we de bestanden. En in trainingen zorgen we dat cursisten nooit gegevens uit elkaars offerte te zien krijgen die vertrouwelijk zijn.

Denk met mij mee over de beste aanpak om mijn offerte te verbeteren

Share This