Maak kennis met ons team

Saskia Kerkhof

Saskia Kerkhof

oprichter / adviseur

Martine Tolkamp

Martine Tolkamp

tekstschrijver / expert online

Tamara Hoevers

Tamara Hoevers

tekstschrijver / expert juridisch & aanbestedingsteksten

Jaap van den Berg

Jaap van den Berg

offertetrainer met ook nog verstand van branding

Maaike Huurman

Maaike Huurman

tekstschrijver

Maarten Hollander

Maarten Hollander

offertetrainer

Simone Dolk

Simone Dolk

expert aanbestedingsteksten (EMVI/BVP/SMART)

ONZE BELOFTE: HET GAAT OVER JOU.

Onze visie op een offerte die scoort laat zich in een woord samenvatten: maatwerk. Dat zie je dus ook terug in onze aanpak. Het gaat echt over jouw bedrijf. De aanpak die we voorstellen past bij jouw bedrijf. De tips die we geven voor de offerte, ook. Algemene voorbeeld offertes staan tenslotte genoeg online. Bovendien maak je daarmee geen winnende offerte.

Belofte 1: persoonlijk

Een offerte is persoonlijk. Hij moet passen bij de uitstraling van jullie organisatie of jou als ondernemer. Daarom (en omdat we het gewoon prettig samenwerken vinden) is het contact tussen jou en ons ook persoonlijk. We bellen voor een intake of komen langs als je dat wilt. Alleen dan kunnen we jou helpen aan een succesvolle offerte. 

Belofte 2: verfrissend & professioneel

We beloven je een succesvolle offerte als je onze hulp inschakelt. Reken erop dat klanten je offerte gaan omschrijven als ‘verfrissend’, ‘pakkend’ en ‘leuk om te lezen’. Dat betekent echter niet dat we de Jip-en-Janneke toets uit het oog verliezen. Het moet tenslotte ook professioneel blijven. Gelukkig gaan die twee uitstekend samen.

Belofte 3: waar voor je geld

Je investeert als je onze experts inschakelt. Wij beloven je dat het de investering meer dan waard is. Sterker nog: deelnemers aan onze offertetraining en klanten voor wie we een offertetemplate maakten, zeggen regelmatig dat ze het achteraf ‘een koopje’ vonden. Je krijgt waar voor je geld. Dat heeft dan weer te maken met onze persoonlijke maatwerkaanpak. 

Belofte 4: gegevens zijn veilig

Een offerte naar ons mailen, voelt misschien wat ongemakkelijk. Want: wie zijn die mensen, wat doen ze met je offerte, gaan ze niet met gegevens en tarieven aan de haal? We beloven je dat die gegevens veilig zijn. Zodra onze samenwerking is afgerond, verwijderen we de bestanden. En in trainingen zorgen we dat cursisten nooit gegevens uit elkaars offerte te zien krijgen die vertrouwelijk zijn.

Laat ons met je meedenken over een offerte die scoort

Share This