Skip to content

Schrijf je in voor het laatste neuro-nieuws.

Inschrijven

Om offertes te winnen heb je inspiratie nodig

Persoonlijk kennismaken?

Maak kennis met ons team

Saskia Kerkhof
Maaike Huurman
Maarten Hollander
Jaap van den Berg

offertetrainer met ook nog verstand van branding

Tamara Hoevers

tekstschrijver / expert juridisch & aanbestedingsteksten

Simone Dolk

expert aanbestedingsteksten (EMVI/BVP/SMART)

Hier kun je op rekenen in onze samenwerking

  1. Persoonlijke aanpak. Magie in een offerte ontstaat als die persoonlijk is en jullie unieke cultuur benadrukt. Daarom is het contact tussen jullie en ons ook persoonlijk. We gaan pas aan het schrijven na een grondige kennismaking en intake.
  2. Complexiteit simpel gemaakt. Wij praten business en houden van complexe dienstverlening. We doorgronden jullie dienstverlening snel en grondig. Dat vertalen we naar offerteteksten die de juiste toon en inhoud raken. IT, SaaS, of ingenieursbureau? We love it (and we get it)!
  3. Verfrissend & professioneel. Reken erop dat klanten jullie offertes gaan omschrijven als ‘verfrissend’ en ‘de spijker op z’n kop’. We verpakken de inhoud met neurotriggers die de klant raken. Zonder in Jip-en-Janneketaal te verzanden; jullie zijn tenslotte een professionele dienstverlener.
  4. Waar voor je geld. Jullie investering in een winnende offerte heeft een positieve business case. Sterker nog: onze klanten geven achteraf vaak terug dat ze het traject ‘een koopje’ vonden.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke maand als eerste de nieuwste offertetips.

Geen tips meer missen voor extra offerte-magie?