Skip to content

Schrijf je in voor het laatste neuro-nieuws.

Inschrijven

Magisch: woord en beeld samenbrengen

Vormgeving offertes en aanbestedingsteksten

Wel eens een offerte ontvangen die van begin tot eind volgeschreven was met tekst? En weet je nog wat je toen dacht en voelde? Wij voorspellen dat het weinig positieve emoties waren. Het onbewuste brein is lui en wil snel de essentie doorgronden. Dit geldt nog meer voor aanbestedingsteksten waarbij vaak weinig schrijfruimte is. Een goede vormgeving zorgt dat de juiste boodschap landt. Bovendien laat je zien dat je tijd en aandacht in die offerte hebt gestoken. En ook dat ziet de klant onbewust als pluspunt.

Vormgeving van je offerte in elk bestandsformaat

Onze vormgevers maken de neuro-teksten extra onderscheidend. We maken infographics en vatten zo 1.000 woorden in 1 beeld. We vestigen de onbewuste aandacht op de juiste punten in de offerte en zorgen voor de juiste associaties door heel bewust de afbeeldingen te kiezen. Het bestandsformat waarmee jullie werken is leidend, of dat nu good old Word of Powerpoint is, Indesign of offertesoftware.

Bestaat jullie offerte nog vooral uit tekst?

Neem contact op met onze vormgever en ontdek hoe je de winkans van de offerte of aanbestedingsteksten spectaculair kunt vergroten.

Saskia Kerkof zittend op bank met gekruiste armen