Skip to content

Schrijf je in voor het laatste neuro-nieuws.

Inschrijven

Inspireer collega’s, ondernemers of studenten

Wie vindt succesvolle offertes nog onbelangrijk?

Wij merken dat behalve bedrijven, ook ondernemersnetwerken en hogescholen het onderwerp hoog op de agenda hebben staan. Daarom geven we regelmatig inspiratiesessies, zowel incompany als op netwerkevents. Onze oprichter Saskia Kerkhof is aangesloten bij de Speakers Academy.

Inspiratie voor bedrijven

Wil je offertes schrijven op een leuke, laagdrempelige manier op de kaart zetten in jouw organisatie? Slim idee! Daarmee maak je mensen enthousiast om de kwaliteit en daarmee het succes van offertes naar een hoger plan te tillen. Laat ons een inspiratiesessie verzorgen. Van 20 minuten tot een uur: wij laten jullie op een prikkelende manier zien wat de meest gemaakte vergissingen in offertes zijn en hoe je die ombuigt. Bedrijven geven ons bijvoorbeeld een podium tijdens de maandelijkse kennissessie of een offsite. Energie en inspiratie gegarandeerd!

(Online) inspiratie voor businessclubs

Ondernemers schrijven offertes. Zo simpel is het. Met dit onderwerp weet je dus zeker dat alle leden van de businessclub op het puntje van hun stoel zitten. Zet ons in als onderdeel van het programma, online of live, voor of na het diner of zelfs al aan het ontbijt. Van 20 minuten tot een workshop van 1,5 uur: wij laten de aanwezigen op een prikkelende manier zien wat de meest gemaakte vergissingen in offertes zijn en hoe je die ombuigt. Als je wil, stellen we ook een goodiebag samen met daarin ook het boek ‘Slimmer Offertes Maken’.

Inspiratie voor het onderwijs

Ook studenten schrijven offertes. Soms al tijdens hun studie, bijvoorbeeld tijdens een stage of als ze in deeltijd studeren. En anders als ze na hun afstuderen aan het werk gaan in een commerciële rol. Eigenlijk is het vreemd dat zoveel bedrijven ons benaderen voor hulp bij offertes. Als iedereen tijdens zijn opleiding zou leren hoe je een winnende offerte maakt, zijn wij niet meer nodig. En aangezien wij op missie zijn om bedrijven zoveel mogelijk zelfredzaam te maken op dit punt, geven we ook (gast)colleges.

Op zoek naar een inspirerende keynote spreker?

Wij krijgen het publiek gegarandeerd op de banken met onze unieke kijk op neuropsychologie in sales en offertes.

Saskia Kerkof zittend op bank met gekruiste armen