Skip to content

Schrijf je in voor het laatste neuro-nieuws.

Inschrijven

Leer in 1-2 dagen hoe je nooit meer een offerte verliest

Offertes schrijven – de meest onderschatte verkoopskill van 2024

Jullie maken offertes. Vaak winnen jullie die, soms ook niet. Kan gebeuren, toch? ‘You win some, you lose some’. Nou nee. Offertes maken is een serieuze skill en als je die niet tot in de puntjes beheerst, doe je anno 2024 niet meer mee om de prijzen.

 

Sales gaat om het matchen van de echte klantambities met jullie oplossing. En om het triggeren van de besluitvorming, in positieve zin dan. De basis daarvan is het schrijven van een winnende offerte. Met de bekende tips over korte zinnen en actief taalgebruik komen jullie techneuten, sales- en accountmanagers er niet. Er is meer nodig om offertes te blijven winnen. Kennen jullie het geheim achter de verkoopskill van 2024?

 

Het draait allemaal om breinkennis. Je moet weten hoe jouw brein werkt als je een offerte schrijft. En hoe dat van de klant werkt als die jullie offerte leest. Gewapend met die kennis kun je een winnende offerte maken. Jullie mensen hoeven geen fulltime tekstschrijver te worden en ook geen enorm schrijftalent te hebben. Ze moeten gewoon weten wat de essentiële neurotips & tricks zijn. En die leren ze in de incompany training Winnende Offertes Schrijven.

Wat levert de offertetraining op?

  1. Inzicht: al binnen 3,5 uur hef je blinde vlekken op, zie je waar het beter kan en voer je meteen wijzigingen door.
  2. Inspiratie: concrete voorbeeldzinnen en alinea’s, gebaseerd op de nieuwste inzichten uit neuropsychologie. Dat werkt leuker en sneller.
  3. Impact: succesvolle offertes die de concurrent het nakijken geven, omdat jullie slim inspelen op het onbewuste beslisproces van de klant.
Offerte training

Veelgestelde vragen