Skip to content

Schrijf je in voor het laatste neuro-nieuws.

Inschrijven

Hoger scoren op kwaliteitscriteria

De meest onderschatte skill in het bidproces?

Aanbestedingsteksten schrijven. Of in ieder geval is de skill vaak onderontwikkeld. Je bent al blij als je alle kwaliteitscriteria op tijd hebt beantwoord binnen de voorgeschreven omvang. Maar daarmee win je anno nu de oorlog niet meer. Je scoort er geen ‘goed’ mee, laat staan meerwaarde. Zonder goede winstrategie kun je op je kop gaan staan; een winnende aanbestedingstekst schrijf je niet door lijdende vormen te vermijden en duidelijke taal te gebruiken. Het helpt wel, trouwens.

Een aanbestedingstekst vraagt om strategie & schrijven

Inhoudelijk klopt het allemaal wat er staat. Maar het is wel een behoorlijk technisch verhaal geworden. Met veel focus op wat jullie doen, en hoe. Wat de aanbestedende dienst eraan heeft? Dat is wellicht wat ondergesneeuwd. Je maakt een heel team vrij om aan de aanbesteding mee te schrijven. Zorg dus dat het de tijd en het geld waard is en dat jullie oplossing hout snijdt.  Wij hebben experts aanbestedingsteksten in huis die je helpen van strategie tot schrijven. Ze weten alles van EMVI en BVP en werken mee met jullie interne tenderteam of bidmanager. Het resultaat: hogere scores op kwaliteitsdocumenten.

Voor wie schrijven we aanbestedingsteksten?

Onze ervaring ligt bij IT, SaaS, consultancy, werving & selectie/detachering en arbodienstverleners. We helpen dus veel zakelijke dienstverleners aanbestedingsteksten te schrijven. Staat jouw branche er niet tussen? Neem gerust contact op en ontdek hoe we ook jullie kunnen helpen hoger te scoren en die tender te winnen.

Hoger scoren bij jullie volgende inschrijving?

Neem contact op en vertel onze aanbestedingsexpert meer over de uitvraag die eraan zit te komen.

Saskia Kerkof zittend op bank met gekruiste armen
Offerte template