Zelf offerte maken

Zelf offerte maken

Ben je zelf bezig een offerte te schrijven? Gebruik onze expertise en maak er een winnende offerte van. Wij maken onze klanten waar het kan zelfredzaam. Doe je voordeel met onze (gratis) kennis. Het zijn tips en voorbeelden die je meteen kunt gebruiken in jouw offerte. Beloofd.

Meer offertes winnen in minder tijd bereik je het beste door twee sporen te bewandelen.

  1. Doe je voordeel met de tips en voorbeeld offertes die je op deze en andere websites vindt.
  2. Gebruik die vervolgens om een eigen offertetemplate te maken. Je zorgt er dan voor dat alle teksten echt bij het bedrijf en de dienstverlening passen.

We geven je zoveel mogelijk input. Van gratis checklists en een voorbeeld offerte tot een boek met 30 neurotips (dat kost € 26,95). Op onze LinkedIn pagina delen we per week een neurotip uit het boek met de volledige tekst.

offerte check

Tips

Checklists & offerte voorbeelD

Expert check offerte

  • Ideaal als extra check bij belangrijke opdracht of zekerheid over zelf ontwikkeld template
  • Online geregeld
  • Binnen 1-3 werkdagen inhoudelijke tips, verbeteringen en tekstcorrecties
  • € 175 (exclusief 21% btw)

Het boek is een spiegel voor iedereen die opdrachten wil binnenhalen. Een ‘must have’ voor wie met sales te maken heeft, ook studenten. 

Lex van Hoogstraten

programmamanager Commerciële Economie (deeltijd), Hogeschool van Amsterdam

Ik dacht echt dat onze offerte al heel goed was. En dat vind ik nog steeds, maar die ‘offertecheck service’ heeft me wel de ogen geopend. Ze gaven hele gerichte feedback en tips, die we allemaal hebben verwerkt. De conversie van onze offertes is sindsdien gestegen van 32% naar 48%. De investering was echt een schijntje vergeleken met wat het ons heeft opgeleverd. 

Jeroen Workum

directeur, Holland Lamp

Extra advies nodig bij het schrijven van de offerte?

Share This