Offerte leren maken

Offerte leren maken

Hoe zou het zijn om meer offertes te scoren in minder tijd? We leren je graag hoe je dat doet. Haal de kennis in eigen huis. Laat ons jouw salesproces optimaliseren, meeschrijven met sales aan die belangrijke offerte, medewerkers (online) trainen en verdiep je in onze unieke visie op neuro­psychologie in offertes.

Een succesvolle offerte schrijven, hoe doe je dat? 

Gewoon: een mooie samenvatting van de klantvraag. Een duidelijke uitleg van de voordelen van jouw product of aanpak. Een goed onderbouwd tarief. Oh ja, en korte zinnen en duidelijke taal natuurlijk, want het moet wel leesbaar zijn. Dat is inderdaad hoe de meeste bedrijven offertes schrijven. Maar zo maak je geen wínnende offerte.

Jij wilt leren hoe je het anders doet. Beter dan de concurrent zodat je die offerte scoort. Hoe je een offerte kunt maken waarmee je de klant overtuigt van jouw strategische meerwaarde. Dat kan! We weten inmiddels veel over hoe klanten op onbewust niveau beslissen. Het enige wat jij hoeft te doen, is de neuroprincipes leren kennen en vertalen naar een offerte.

Enthousiast aan de slag gaan met een training offertes schrijven? Kan. Helpen we je graag bij. En het zou ook kunnen dat je daarmee symptomen bestrijdt. Waar liggen de echte kansen op meer succes met jullie offertes? Wij lichten het offerteproces voor je door en adviseren je waar je het beste tijd en geld in kunt steken.

Consultancy

  • advies & meeschrijven aan belangrijke offertes 
  • analyse offerteproces van A tot Z
  • advies aan welke knoppen te draaien
  • handjes bij optimaliseren van elke fase van het offerteproces.

(online) Training Offertes Schrijven

Inspiratie

Een goede offerte schrijven met een hoge kans op succes is niet altijd even makkelijk. De training was zeer waardevol en sindsdien schrijf ik mijn offertes compleet anders. Niet alleen zijn ze veel persoonlijker, ze hebben ook een hogere conversie en ik heb meer plezier in het schrijven van de offerte.

Jose Marin

Hoger Veiligheidskundige, 2gether safe

Leren hoe je de winkans van offertes vergroot?

Plan een (bel)afspraak om te kijken welke aanpak bij jouw bedrijf past.

Share This