Klantervaringen

‘Voor uw succesvolle groei’ is ons motto, maar het had net zo goed het motto van WOS kunnen zijn. We werken al jaren met het offertetemplate dat ze voor ons ontwikkelden. Een aanrader! Wij spreken al sinds 2012 wat wij noemen ‘Saskia-taal’ en dat werkt echt om positief op te vallen in onze markt.

Jos Felix

Directeur, Felix MKB Accountants

Deze week heb ik mijn eerste offerte ‘nieuwe stijl’ verstuurd. De relatie was gisteren bij mij op gesprek en zij bedankte me voor de ‘leuke’ offerte, ik had goed naar haar geluisterd’. Het was voor het eerst dat ik me bedacht dat offertes ook leuk kunnen zijn. Ik heb het altijd gezien als het venijnige staartje, maar realiseer me nu dat het een verlengstuk is van mijn dienstverlening en mijzelf.

Katja Verheul

registermakelaar, Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs

Onder het motto 'je kan het beter aan de expert overlaten' was ik niet geïnteresseerd in de workshop. In plaats daarvan ontwikkelden ze voor ons een offerte template. Het eerste concept dat ze opleverden was meteen al zo goed dat ik er nauwelijks nog iets aan veranderd heb. Ze hebben mijn offerte qua structuur en taalgebruik op een totaal andere manier uitgewerkt. Ik ben ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de zakelijkheid van mijn bedrijf en dus helpt aan meer opdrachten.

Jeroen Engelaer

trainer timemanagement, Proficiency

Met ruim tien jaar ervaring in sales en als sales trainer verwachtte ik niet veel nieuws te leren in de workshop. Niets bleek minder waar. Ja, er waren zaken die ik al jaren wist. Maar ik gebruikte ze niet meer. Daarnaast was er ook veel wat ik nog NIET wist. Uitstekende, ervaren trainer en resultaat waar ik direct wat aan had. De klant reageerde ook zeer positief op de offerte. Aanrader!  

Aragorn Meulendijks

salestrainer, The Social Selling Company

Mijn complimenten voor een erg goede workshop ‘winnende offerte schrijven’.
Wat ik leuk vond is dat de trainer haar ‘huiswerk’ op basis van de ingeleverde offertes had gemaakt. Ze liet verbeteringen van sommige teksten in de offertes zien en het waren inderdaad echt verbeteringen. 
Ik neem in ieder geval veel mee (tussenkopjes, actieve taal, enthousiasme) dat ik kan toepassen en aan mijn cliënten kan doorgeven. Ik beveel deze workshop in ieder geval aan iedereen aan! 

Gerard Keg

bedrijfscoach , Keg Coach

Ik had al best een hoge success rate op offertes, maar die is sinds WOS mijn standaardofferte onder handen nam zelfs 1 op 2 geworden. De reacties zijn positief en ik krijg minder vragen over mijn offertes. Ik raad iedereen van harte aan zijn offerte eens kritisch door hen na te laten kijken. Dat verhoogt niet alleen het aantal gewonnen opdrachten, maar maakt het ook leuker om offertes te schrijven.

Marianne Kleijer

Architect, Jan Architectuur

Ik wil een klacht indienen bij WOS. Sinds ik hun workshop volgde, kom ik om in het werk omdat iedere offerte doorgaat.

Het maakt echt een enorm verschil; de opdrachten komen veel makkelijker binnen!

Frank Vos

Interieurbouwer, VB verbouwingen en Interieur

Wat kan er nou nog verbeterd worden aan mijn offerte, vroeg ik me af. Ik volgde de workshop meer uit nieuwsgierigheid. De positieve feedback die ik kreeg bevestigde mijn beeld. Maar ik kreeg ook waardevolle tips om het nog persoonlijker te maken, iets wat gezien mijn vak heel belangrijk is. Gaan er nu meer offertes door? Ik kan met zekerheid zeggen: Ja! Mensen hebben veel minder vragen omdat ik de dienstverlening beter uitleg.  

Ingrid Guezen

persoonlijk reisadviseur, YourTravel Aalsmeer

Ik dacht echt dat onze offerte al heel goed was. En dat vind ik nog steeds, maar die ‘offertecheck service’ heeft me wel de ogen geopend. Ze gaven hele gerichte feedback en tips, die we allemaal hebben verwerkt. De conversie van onze offertes is sindsdien gestegen van 32% naar 48%. De investering was echt een schijntje vergeleken met wat het ons heeft opgeleverd.

Jeroen Workum

Directeur, Hollandlamp

Een middag praktisch bezig zijn met de opbouw, de ongeschreven regels en de ‘toon’ van een goede offerte, dat is wat je kunt verwachten. Een half jaar verder is het resultaat ernaar: twee recente offertes leidden tot een opdracht, en ik heb zowaar meer lol in het schrijven ervan. Aanrader voor iedereen die zich schriftelijk beter wil uitdrukken!

Frouke Kramer

presentatietrainer, Uitgesproken

Ik was niet tevreden over onze offertes en had in mijn hoofd hoe ik het wél wilde. Maar het ook opschrijven… Het template dat ze voor ons hebben ontwikkeld was precies de vertaalslag van hoofd naar papier.
Hierdoor komt nog beter naar voren waar we voor staan als bedrijf.

Mimouna El Hallaoui

Directeur schoonmaakbedrijf, Mams Cleaning & Services

Eerlijk gezegd leefde ik in de veronderstelling dat onze offerte van prima kwaliteit was en dat er weinig aan te verbeteren viel. Wat heeft die workshop mij wakker geschud en wat schreven wij oubollige offertes!
De workshop gaat een stuk verder dan wat leuke tips voor stijl en woordkeus en raakt ook het overtuigend overbrengen van de inhoud. Volgen dus die training, 100% zeker weten dat het je de ogen doet openen.

Ludger Akkerman

Directeur Beveiligingsbedrijf, Room Secure Beveiliging

Het leuke aan de workshop is dat je van tevoren een offerte mag insturen ter beoordeling. Natuurlijk stuurde ik die op die ik zelf erg goed vond. Verbazingwekkend welke nuttige verbeter punten er naar voren kwamen na de beoordeling. De workshop “Winnende offertes Schrijven” is een must voor iedereen die op regelmatige basis offertes schrijft, al is het alleen maar om weer met een frisse blik naar je offertes te (laten) kijken.

Herbert Denk

CMS en webapplicaties, E-Line Websolutions

Saskia, je hebt iedereen enorm geholpen met goede tips en adviezen. Ik heb geleerd om het niet alleen over de kosten te hebben, maar om me vooral bezig te houden met de klantvraag, en wat je voor de klant kunt betekenen.
De investering van de workshop heb ik er driedubbel en dwars uit, echt super!

Petra van Velzen

Fotograaf, Studio Sprankel

Het offerte template dat we lieten ontwikkelen bespaart ons enorm veel tijd bij het maken van offertes. Bovendien zijn de opbouw en tekst nu veel klantgerichter. Die eenmalige investering in dat template had ik er binnen een week uit!

Peter de Lange

Directeur, Groot & De Lange Administratiekantoor

Share This